"Kip blij, jij blij!"

Beste kip-streetfood-cateraar

Duurzaam

Wereldkeuken

Vanaf 70 tot 1.000 personen | Foodtrucks

TOK TOK!

Kipliefhebbers opgelet, De Gare Kip foodtruck toert door het land! Met als doel om alle holle, hongerige buikjes te voorzien van overheerlijke Zwarte of Zoete Kip. Het recept voor Zwarte Kip vindt zijn oorsprong in de Oosterse keuken en wordt naar familierecept bereid. Met een beetje van grootmoeders, moeders en eigen keuken.

Kakelverse scharrelkippendijen worden gemarineerd in ketjap en – zoals elk zelfrespecterend familierecept – enkele geheime ingrediënten. Hierdoor krijgt de kip zijn mooie zwarte kleur én naam! Vervolgens laten we de kip uren in de pan garen waardoor jij kunt genieten van een kippenstoof die smelt op je tong en waar je smaakpapillen spontaan vreugdedansjes van gaan doen.

De Gare Kip toert inmiddels al enige jaren met een aanstekelijk enthousiast team door de hele Benelux in een matzwarte jaren ‘70 Bedford foodtruck. Met onze jarenlange ervaring op gerenommeerde evenementen en door onze catering op locatie heeft De Gare Kip het hart van menig food lover al gestolen.

KIP BLIJ, JIJ BLIJ!

De Gare Kip Foodtruck streeft naar 100% duurzaamheid. In onze gerechten gebruiken we daarom ook Truuj scharrelkip. Truuj is een kip die vrij rondscharrelt op een ‘kippenspeelplaats’ en in een stal leeft waar een dag- en nachtritme aangehouden wordt. Daarbij krijgt Truuj ook 100% plantaardig voer dat minimaal 70% graan bevat. Logisch dat je het verschil proeft! Truuj, ook wel bekend als Volwaard kip, heeft dan ook niet voor niets het Beter Leven keurmerk.

Gelegenheden

Baby- of Kraamfeest
Communiefeest
Trouwfeest
Verjaardagsfeest
Huwelijksjubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminar / Congress
Productpresentatie
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Bedrijfsuitje

Types

Burgers / Friet
Vlees

Halal
Kip

Levergebieden

In de provincies: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg (NL), Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Volg ons op Instagram