"Een oase van rust en luxe in een 70' jasje!"

Adembenemend uitzicht

Uniek gelegen en vlot bereikbaar

Perfecte mix van rust en mondaine racesfeer

Locaties

De Pits in Zolder

Wie dacht hier alleen racefanaten te vinden heeft het goed mis. De Pits heeft alles in huis om herboren huiswaarts te keren. Al klinkt het paradoxaal, veel gasten komen hier voor de rust. De Pits ligt in een bosrijke omgeving waar je urenlange wandelingen kan maken en in het wellnesscenter kom je helemaal tot rust. 

De ligging van dit hotel is volstrekt uniek. De 24 kamers kregen elk een aparte aankleding. In sommige kamers vind je boven het bed levensgrote foto’s uit het circuitarchief met grappige opschriften. Warme materialen als Amerikaans notenhout, gecombineerd met blauwe indirecte verlichting, flatscreen-tv en draadloze internetverbinding maken duidelijk dat dit verre van een standaardhotel is. Vanuit de brasserie heb je een adembenemend uitzicht over het racecircuit, de Limburgse bossen en de mijnterril van Zolder. De vaste menukaart wordt afgewisseld met eigentijdse suggesties. 

Je kan hier terecht voor een zakendiner, vergadering, seminarie of feest.

Onze zalen zijn standaard uitgerust met flipchart, beamer, projectiescherm, draadloos internet. Wij voorzien stiften, pen en papier. Verder zijn er verschillende mogelijkheden ivm koffiebreaks, lunch, diner of recepties.
 

Belangrijke informatieFeesten voor meer dan 50 personen met DJ kunnen enkel bij privéverhuur van onze volledige brasserie inclusief hotel.

Gelegenheden

Baby- of Kraamfeest
Communiefeest
Trouwfeest
Verjaardagsfeest
Huwelijksjubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminar / Congress
Productpresentatie
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Bedrijfsuitje

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Overnachting
Tuin / Terras

Parking

Gratis parking - privé en openbaar

Zalen

Naam
Senna Zaal15 - 8 - - - - - -
Mansell Zaal6024242850 - 504040
Brasserie100 - - - - - - 6040
Tabel weergave: Aantal personen

Volg ons op Instagram