Tips en Trends
Wil je jouw personeel bedanken voor hun geleverde inzet tijdens de afgelopen, hectische maanden? Of wil je de teamspirit er terug inbrengen? Wat de reden van jouw last minute event ook is, wij leggen je in dit artikel graag in 6 stappen uit hoe je de organisatie hiervan het best aanpakt.
Tips en Trends
Een sfeervol en gezellig tuinfeest organiseren hoeft niet moeilijk te zijn. Heb jij aan alles gedacht? Lees voor de zekerheid onze 7 tips en organiseer het perfecte tuinfeest zonder stress.
Inspiratie
Werd het communie- of lentefeest van je kleine bengel afgelast? Wil je hem of haar toch verblijden met een spetterend zomerfeest? Hier zijn enkele tips om er voor je communicant een onvergetelijke dag van te maken.
Tips en Trends
Op zoek naar een originele manier om je medewerkers te bedanken? Een foodtruck bestellen is verrassend, budgetvriendelijk en perfect voor een klein bedrijfsfeest.
Tips en Trends
Viel jullie huwelijksfeest 2020 ook in het water? Zijn jullie ook teleurgesteld? Ontdek dan het nieuwe concept van ISO800: de Love Letter Video. Een liefdesbrief aan mekaar, uitgesproken in een romantische video. Een bevestiging dat jullie liefde sterker is dan de Corona epidemie!
Inspiratie
Trouwdag verplaatsen of niet? Kevin en Nathalie kozen voluit voor een minimony en beleefden een magische dag. Lees hier hun verhaal

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram