Events inspired by us, created by youWaarom partner worden van Salino.nl ?

 • BE SEEN!
  Wij zorgen ervoor dat jij gezien wordt! Maandelijks inspireren we zo’n 75.000 bezoekers op onze website. Dit resulteert in meer dan 5.000 offerteaanvragen per maand voor een samenwerking met een van onze 560 aangesloten partners.

 • ONTVANG KWALITATIEVE OFFERTEAANVRAGEN
  Vergroot je doelgroep van nieuwe potentiële klanten, kom rechtstreeks met hen in contact en ontvang kwalitatieve offerteaanvragen.

 • VERHOOG JE ZICHTBAARHEID
  Door onze hoge positie in Google geniet jouw bedrijf een grotere zichtbaarheid. Wij zetten jou in de kijker bij jouw doelgroep en jij profiteert van een beduidend hogere zichtbaarheid.

 • BEHEER ZELF JE BEDRIJFSPAGINA
  Wij maken voor jou een volledig uitgewerkte bedrijfspagina op met tekst, foto’s, video en een virtuele tour. Nadien kan jij de inhoud van je bedrijfspagina zelf beheren en up to date houden.

 • VOLG JE PERSOONLIJKE STATISTIEKEN OP
  Meet op elk moment het rendement van je investering en raadpleeg je persoonlijke statistieken via onze backoffice.

Wij zorgen voor jouw online visitekaartje !

Dankzij een uniek digitaal visitekaartje dat de identiteit en diensten van jouw bedrijf in de kijker zet, krijgt de bezoeker een duidelijk beeld van wie jullie zijn en wat jullie te bieden hebben. Join the club!

Contacteer ons vrijblijvend op het nummer +32 3 297 33 45 of via info@salino.nl en ontdek alle mogelijkheden om partner te worden van Salino.nl.


Volg ons op Instagram