"Schoonheid is zichtbaar geworden liefde en die liefde breng ik in beeld"

Fotografie in een leuke, ontspannen sfeer

Zeer competitieve prijzen

Snelle levering

Fotografen & Video

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door fotografie. Het vastleggen van een speciaal moment, de sfeer, de spontaniteit… Het vereeuwigen van hetgeen vluchtig is. Velen onder ons hebben immers het gevoel dat alles tegenwoordig veel te snel gaat en moet gaan. Het is dan ook fijn om af en toe even stil te staan bij al de leuke momenten die we beleven en hoe kan je dat beter dan rustig door de foto’s te bladeren die ons hieraan herinneren. Ze brengen je terug naar die dag, naar het gevoel dat je toen had en het is net dat wat ik telkens opnieuw wil bereiken met mijn foto’s.

Het menselijk contact is wat deze job zo boeiend en verrijkend maakt, daarom fotografeer ik zo graag huwelijken, evenementen, newborns, communicanten etc. Je kan echter ook voor een leuke verlovings-/gezinsshoot of zelfs vastgoedfotografie bij mij terecht. Ik wil graag samen met jullie het verhaal vastleggen dat jullie zelf schrijven, om er zo nog jarenlang van te kunnen genieten. 

Belangrijke informatieVideoreportage is niet mogelijk.

Gelegenheden

Baby- of Kraamfeest
Communiefeest
Trouwfeest
Verjaardagsfeest
Huwelijksjubileum

Familiefeest
Productpresentatie
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Bedrijfsuitje

Extra's

Fotoboek
Vastgoed
Architectuur

Newborn
Gezinsshoot
Verlovingsshoot

Werkgebieden

In de provincies: Limburg (NL), Noord-Brabant, Zeeland

Ontdek meer over Flowtography

Echte liefde in de warme najaarszon: een opvallende styled shoot

In de prachtige najaarszon lieten geliefden Lotte en Bert zich onderwerpen aan de talenten van dreamteam Kevin van Flowtography en Greet van Wauw Events. Dat resulteerde in deze romantische verlovingsshoot.

Lees meer

Een styled shoot met Living Coral als themakleur, een paard en héél veel bloemen!

Greet van Wauw Events organiseerde weer een styled shoot om U tegen te zeggen! Kevin van Flowtography legde de Living Coral trouwinspiratie vast op de gevoelige plaat. Denk: gedroogde bloemen, een bohemian vibe, bloemenkransen én een paard! Deze shoot moet je zien!

Lees meer

Volg ons op Instagram