Vrijblijvende offerte aanvragen

The Real Gentlemen & co

"Serious good things"

Kwaliteit staat voorop

Service door échte heren

Eigenzinnige foodstand

Vanaf 50 tot 450 personen | Foodtrucks

Voordat wij onze producten aan jou serveren, controleren we of ze voldoen aan al onze eisen. Eisen waarmee we zeker kunnen zijn dat dieren een goed leven hebben gehad, de afkomst traceerbaar is en het product van de beste kwaliteit is. Doordat we zo kritisch zijn hebben al onze producten een verhaal. Een verhaal dat we je graag vertellen

Wij doen bijna dagelijks cateringen op locatie. Van een leuke, intieme BBQ in de achtertuin tot grootschalige bedrijfsdiners. Dat onze heren op locatie een leuke verschijning zijn, maakt het plaatje wel echt af. We komen bij jou met onze eigenzinnige foodstand, bestaande uit de KOPA on Wheels, authentieke houten bar en alle overige benodigdheden.

Wij zien graag heren zoals in de twintiger jaren

Als gentleman kan je niet alleen een goed gerecht op tafel zetten, maar weet je wat stijl is. Je weet hoe je een vrouw behandelt en je kan meepraten over actuele zaken. Jammer genoeg is de laatste decenia de kennis van het 'gentleman-schap' heel wat afgezwakt. Wij, als real gentlemen, zien het als onze taak om de 'moderne heer' terug te brengen in de maatschappij. 

Wat staat er zoal op het menu? 

De beste barbecue gerechten van de beste kwaliteit en met een eigen verhaal. Onderstaand een overzicht van wat wij zoal kunnen leveren.

  • Burgers van Black Angus Rundvlees
  • Thaise Kippendij Saté 
  • Spareribs 12-uur gemarineerd 
  • Wilde Noorse Zalm van de Shetland Eilanden 
  • Picanha Steak 
  • Biefstuk 
  • Amuses 

Tarieven

Minimum afname bij The Real Gentlemen & co is 1000€ in België.

In Nederland is dit afhankelijk van het aantal personen.

Gelegenheden

Trouwfeest
Verjaardagsfeest
Huwelijksjubileum
Familiefeest
Vergadering

Seminar / Congress
Productpresentatie
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Bedrijfsuitje

Types

Burgers / Friet

Levergebieden

In de provincies: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg (NL), Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Volg ons op Instagram