"Wij vertellen jouw verhaal. Elk event krijgt net dat tikkeltje meer."

Organisatie van A tot Z

Bedrijfsevents, Sociale en Creatieve events

Een frisse blik steeds afgestemd op je wensen

Eventplanning & Styling

SeventyFour Creations zorgt ervoor dat elk evenement net dat tikkeltje meer krijgt. Exclusief en in stijl. Eventmarketing en merkactivatie verpakt als unieke belevenis. Je kan bij ons terecht voor : 

Bedrijfsevents :
Incentives, Vergaderingen, Recepties, Seminaries, Networking, Productlancering, Presentaties, Verkoopavonden, Infodagen en -avonden, Showroom en meer ...
Sociale Events :
Babyborrel, Trouwreceptie, Verjaardagsfeest, Communiefeest en meer …
Creatieve events :
Fotoshoots, Vernissages, Videoshoots en meer ...

1. Organisatie van A tot Z
Je geeft de volledige organisatie van jouw evenement uit handen en ben je betrokken. Een goed resultaat met minder zorgen, dat is wat wij voor jou doen. Of het nu gaat om een klein of groot evenement, wij hebben ervaring met uiteenlopende evenementen. Wij gaan voor goede regie, strak projectmanagement, duidelijke communicatie en nazorg.

2. Productie – georganiseerde mankracht
Jouw evenement staat als een huis maar mist nog de juiste professionals voor de opbouw, afbouw en alle diensten op het evenement zelf? SeventyFour Creations zorgt voor alle onderdelen van een evenement voor het juiste personeel.

3. Conceptontwikkeling – creëren van geweldige ideeën
Van strategisch idee tot concreet evenement. Wij maken de vertaalslag voor jou. Een idee is maar een idee totdat er met creativiteit en kennis een actieplan en uitvoerbaar concept van wordt gemaakt.

4. Een frisse blik
Je hebt een idee, een evenement, een vraag of iets waar u een frisse kijk op zou willen. Schakel ons dan in. Alles van een andere kant belicht en bekeken. Of misschien wel een totaal andere visie of de bevestiging waar je naar op zoek bent.
Vraag het ons!

5. Catering
Wij verzorgen de catering, volledig op maat gepersonaliseerd voor zowel bedrijven als particulieren. Alle gerechten in eigen keuken of à la minute ter plaatse bereid. Alles op aanvraag.

Gelegenheden

Baby- of Kraamfeest
Communiefeest
Trouwfeest
Verjaardagsfeest
Huwelijksjubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminar / Congress
Productpresentatie
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Bedrijfsuitje

Types

A-Z Planning
Budgettering
Coördinatie Event

Draaiboek
Event Styling
Story Telling

Werkgebieden

In de provincies: Noord-Brabant, Noord-Holland

Volg ons op Instagram