"Ons jong maar ervaren team creëert events met een impact."

Totale of gedeeltelijke organisatie

Op maat van jullie noden en budget

Alles uit passie voor het vak

Eventplanning & Styling

Bazoeka - Events with impact

TOTAALPAKKET 

Er komt heel wat meer kijken bij de organisatie van jouw tuinfeest, communiefeest, personeelsfeest, eindejaarsfeest, huwelijk of wat dan ook. Vaak veel meer dan je op het eerste zicht in gedachten had. Hierdoor moeten vaak zaken op het laatste moment en tussen andere activiteiten door geregeld worden.

VLOTTE OPVOLGING 

Hierin komen wij jou tegemoet! Met veel plezier gaan wij samen met jou aan tafel zitten en luisteren we naar wat jij en je gasten écht wensen. Wij zorgen in de periode voor je evenement dat alle bestellingen geplaatst zijn en koppelen op regelmatige basis naar jou terug. Ook na het evenement zorgen wij voor een vlotte opvolging en afhandeling.

PASSIE VOOR HET VAK 

In tegenstelling tot grote evenementenbureaus die targets moeten halen doen wij nog alles uit passie voor het vak en de glimlach van de klant. Op een uiterst transparante manier gaan we samen door het proces van bespreking, uitvoering en afhandeling. Geen verrassingen achteraf op de factuur. Een manier van werken die klanten enorm waarderen.

Gelegenheden

Baby- of Kraamfeest
Communiefeest
Trouwfeest
Verjaardagsfeest
Huwelijksjubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminar / Congress
Productpresentatie
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Bedrijfsuitje

Types

A-Z Planning
Budgettering
Coördinatie Event

Draaiboek
Event Styling

Werkgebieden

In de provincies: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg (NL), Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Volg ons op Instagram