Lieselot Engelen Fotografie

Fotograaf/video

Mijn fotografie is puur, eerlijk & ongedwongen.

Hi,

Mijn naam is Lieselot en ik woon in hartje Antwerpen.

Mijn stijl van fotograferen kan je het beste omschrijven als Fine Art. Het liefst fotografeer ik op een pure, eerlijke en ongedwongen manier. Geen studiowerk of geforceerde poses. Natuurlijk licht en spontane beelden all the way!

Of jullie nu gaan voor een romantische winterwedding in het bos met een giga kampvuur of liever intiem trouwen op een zomerse dag met een lekkere home-made limonade in de hand, I’m in. Elk verhaal is voor mij even uniek. Elk verhaal leg ik even graag vast. Beelden zijn een herinnering voor het leven en dat maakt mijn taak zo enorm speciaal. 

Kunnen jullie jezelf hier helemaal in vinden, dan denk ik dat wij een match zijn en dan hoor ik jullie graag! 

Veel liefs,

Lieselot

Lees verder


Gelegenheid

 • Baby- of Kraamfeest
 • Bedrijfsfeest
 • Bedrijfsuitje
 • Communiefeest
 • Familiefeest
 • Huwelijksjubileum
 • Personeelsfeest
 • Trouwfeest
 • Verjaardagsfeest
 • Productpresentatie
 • Seminar / Congress
 • Vergadering

Extra's

 • Eigen studio
 • Fotoboek
 • Video

3 redenen om te kiezen voor Lieselot Engelen Fotografie

 • Geen geforceerde poses.
 • Natuurlijk licht, puur & tijdloos.
 • Persoonlijke manier van werken.