Vrijblijvende offerte aanvragen

Lieselot Engelen Fotografie

"Mijn fotografie is puur, eerlijk & ongedwongen."

Geen geforceerde poses.

Natuurlijk licht, puur & tijdloos.

Persoonlijke manier van werken.

Vanaf 250 tot 2.500 euro | Fotografen & Video

Hi,

Mijn naam is Lieselot en ik woon in hartje Antwerpen.

Mijn stijl van fotograferen kan je het beste omschrijven als Fine Art. Het liefst fotografeer ik op een pure, eerlijke en ongedwongen manier. Geen studiowerk of geforceerde poses. Natuurlijk licht en spontane beelden all the way!

Of jullie nu gaan voor een romantische winterwedding in het bos met een giga kampvuur of liever intiem trouwen op een zomerse dag met een lekkere home-made limonade in de hand, I’m in. Elk verhaal is voor mij even uniek. Elk verhaal leg ik even graag vast. Beelden zijn een herinnering voor het leven en dat maakt mijn taak zo enorm speciaal. 

Kunnen jullie jezelf hier helemaal in vinden, dan denk ik dat wij een match zijn en dan hoor ik jullie graag! 

Veel liefs,

Lieselot

Gelegenheden

Baby- of Kraamfeest
Communiefeest
Trouwfeest
Verjaardagsfeest
Huwelijksjubileum

Familiefeest
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Bedrijfsuitje

Extra's

Fotoboek

Eigen studio

Werkgebieden

In de provincie: Zeeland

Ontdek meer over Lieselot Engelen Fotografie

REAL WEDDING Het Urban Jungle trouwfeest van Lieselot en Nick

Een tijdje geleden leerden we de guitige en enthousiaste Lieselot kennen als fotografe, toen ze foto's kwam maken van het Salino-team. Na maanden van voorbereidingen en uitkijken, stond ze vorige zomer zélf eens voor de lens, als stralende bruid van haar hubby Nick!

Lees meer

Volg ons op Instagram