Vervoer in Nederland

Vervoer Driving Business

Driving Business

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg (NL), Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

"Driving Bussiness staat voor een totale mobiliteitsoplossing"

Vervoer Trouwautoshop

Trouwautoshop

Heel Nederland

Op zoek naar een hele mooie klassieke of moderne trouwauto? Ook hebben wij trouwbussen. Jullie trouwdag hoort de mooiste dag van jullie leven te zijn. Maak het feest compleet met een bijzondere trouwauto van Trouwautoshop. Naast ons uitgebreide assortiment aan trouwautoshop bieden wij ook veel mogelijkheden. Willen jullie de auto zelf rijden? Geen probleem! Hebben jullie liever een chauffeur die keurig in pak jullie komt ophalen en wegbrengen! Wij regelen het! Mag de hele familie mee? Dan regelen we een spectaculaire trouwbus. Voor ons is geen verzoek te gek. Een echte klassieker onder de trouwauto’s uit ons assortiment is de Porsche 356 (1957) Speedster. Een klassieker met een iconische uitstraling; een opvallende binnenkomst is gegarandeerd! Een andere klassieke trouwauto die erg geliefd is onder bruidsparen is de Kever cabriolet. De witte Kever is de perfecte combinatie van stoer en charmant; het picknickmandje achterop geeft deze trouwauto een speelse touch. De Ford Mustang 1966 cabriolet staat voor het ultieme Amerikaanse gevoel. Voor veel mannen is een Ford Mustang de ultieme trouwauto! Of gaan jullie voor de Excalibur met veel chroom? Daarnaast hebben we merken als Audi, Ford, Rolls Royce en Bentley in assortiment. Zijn jullie op zoek naar een moderne auto? Dan is onze Audi A5 cabrio S-Edition perfect! Met deze gloednieuwe sportwagen stelen jullie zeker de show op jullie trouwdag, en dan mogen jullie deze auto ook nog een zelfs besturen. Begin jullie trouwdag met een spectaculair entree!

Een mooie old-timer, superfancy sportwagen of een state-of-the-art bus? Vervoer je gasten in stijl en maak zelf een onvergetelijke intrede! Je feest wordt echt spectaculair wanneer ook details als vervoer tot in de puntjes is uitgewerkt. Wij verzamelden voor jou alle mogelijkheden en partners die het vervoer van je feest in goede banen kunnen leiden. Dan hoef jij je daarover ook al geen zorgen meer te maken. Vind jouw ideale partner en boek je vervoer via Salino!

Volg ons op Instagram