"Geniet van een fantastisch feest!"

Jouw event van A tot Z

Geprezen service

Stipt, correct en snel

Verhuur materiaal

Een feest bouwen, dat is een serieuze opdracht. Alles uitwerken tot een perfecte organisatie kan soms hopen stress met zich meebrengen.

Wij van Alphatent doen veel meer dan onze naam doet vermoeden. We zijn de one-stop-shop waar je werkelijk alles voor jouw feest kan huren.

Van een klein privéfeest tot een groots event. Aan ons kan je alles vragen, van basisbenodigdheden tot all inclusive voorzieningen. Je kiest zelf of je de materialen komt ophalen in ons afhaalcenter of wij leveren ze voor je op het gewenste adres. Steeds op tijd en volgens afspraak. Als je wilt, helpen wij je zelfs met het opstellen, opbouwen of installeren en dit 7/7 24/24u.

Allerlei types tenten (pagodetenten, stertenten, stretchtenten, sailcloth tenten, vouwtenten), zorgvuldig gekozen volgens jouw budget en aantal genodigden. Tafels, stoelen, lounge meubelen, receptietafels, borden, bestek,... we hebben ze allemaal klaarstaan voor jou.

Verwarming, koelkasten of professioneel keukenmateriaal voor de bereiding van jouw BBQ, basic lunch of diner met sterallures, wij brengen het allemaal mee.

Gelegenheden

Baby- of Kraamfeest
Communiefeest
Trouwfeest
Verjaardagsfeest
Huwelijksjubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminar / Congress
Productpresentatie
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Bedrijfsuitje

Types

Meubilair
Gedekte tafel
Tenten en parasols
Interieur decoratie

Buiten decoratie
Thema decoratie
Bar

Levergebieden

In de provincie: Zeeland

Volg ons op Instagram