Locaties in Nederland

Locaties Forteiland IJmuiden

Forteiland IJmuiden

Ijmuiden (Noord-Holland)

Forteiland IJmuiden is de overtreffende trap van de Stelling van Amsterdam. Het is met drie verdiepingen, achttien vergaderzalen en talloze activiteitenlocaties het grootste fort en daarmee de ideale locatie voor uw bedrijfsuitje. Het biedt plaats aan groepen van 20 tot 600 mensen. Dat maakt het uitermate geschikt voor grote en kleine bedrijfsuitjes. BOOT NAAR FORTEILAND Forteiland IJmuiden ligt op nog geen 20 kilometer van Amsterdam. Vanaf het Sluisplein vertrekt u met een boot naar het Forteiland. In feite begint daar het bedrijfsuitje al. De boottocht langs de schepen en robuuste kranen van de haven is al een belevenis op zich. Na een korte overtocht zet u voet op het eiland. EILAND MET BIJZONDERE ACTIVITEITEN Het eiland in de monding van het Noordzeekanaal maakt bijzondere activiteiten mogelijk. Zo kunt u kiezen voor het stoere RIB-varen. U scheert met een vaart van 80 kilometer per uur over de golven. Of u kunt met uw medewerkers vliegen met drones. Bij slecht weer is het zelfs mogelijk om met indoor-drones te vliegen in de pantsergalerij. En wat denkt u van het teambuildingsprogramma Fort Discovery met spectaculaire onderdelen, zoals balanceren in de toren of een vrije val boven het water? BIJZONDERE VERGADERINGEN Forteiland IJmuiden is een uitgelezen plek voor vergaderingen. De ligging maakt het uitermate geschikt voor brainstormen en out-of-the-box-denken. Het Forteiland heeft achttien vergaderzalen, variërend van groot tot klein. Heel bijzonder is de bunker die helemaal is verbouwd. Deze is van de modernste gemakken voorzien en heeft een vrij uitzicht op de Noordzee. Natuurlijk vindt u op Forteiland IJmuiden genoeg mogelijkheden voor een originele vergaderbreak, zoals vliegen met drones, varen met een RIB-boot of schieten met een boog.  

vanaf 20 tot 600 personen
Locaties Tsjerke

Tsjerke

Terherne (Friesland)

Niet veel mensen willen nog VOOR de kerk trouwen... Veel mensen willen echter wel IN een kerk trouwen... In de TSJERKE bieden wij u de unieke mogelijkheid een burgerlijk huwelijk af te sluiten zonder de kilheid van een gemeentehuis, maar met de romantiek van een authentieke originele FRYSKE TSJERKE............. voor een all-inclusief prijs! Op slechts één rijden van de randstad. Overnacht samen met uw gasten in het bijbehorende hotel en geniet samen van een volledig georganiseerd trouwweekend.   Trouwen in een Tsjerke Onze inrichting getuigt van een nagenoeg witte, chique soberheid, welke ideaal is voor een mooie romantische huwelijksceremonie, zonder religieuze elementen. DeTSJERKE wordt op DE dag van uw leven nog eens extra prachtig met bloemen gedecoreerd.  In de TSJERKE wordt uw (burgerlijk) huwelijk voltrokken door een “BABS”, dit is één van de 16 buitengewoon, sympathieke, trouwambtenaren van de burgerlijke stand van onze gemeente 'Friese Meren' U kunt in uw eigen gemeente in ondertrouw gaan, of als u in het buitenland woont, bij de gemeente Den Haag. Met uw papieren van ondertrouw assisteren wij u vervolgens met het regelen van een huwelijksdatum en de aanstelling van een 'BABS' bij ons gemeente-loket. In onze tarieven zijn de huwelijksleges, de kosten van de 'Babs' en het trouwboekje niet inbegrepen. Houdt u er rekening mee, dat, indien u in het weekend trouwt, de extra legeskosten etc. doorberekend worden. Bij ons is de organisatie van alle elementen van uw huwelijk in één hand en voor één totaalprijs; hierdoor is de kans op onaangename tegenvallers uitgesloten. Naast de reeds heel bijzondere huwelijksceremonie, kunt u vanuit onze lokatie ook een aantal andere, heel unieke en onvergetelijke, elementen aan uw trouwdag toevoegen, zodat uw gasten zich niet van de ene naar de andere plaats hoeven te verplaatsen. Naast een burgerlijk huwelijk kunt u bij ons, bijvoorbeeld op een mooie zondagmiddag, ook een 'HERNIEUWDE TROUWBELOFTE' doen; het nieuwe bruiloftsfeest in plaats van een trouwjubileum. Een ambtenaar van de burgerlijke stand is hierbij niet nodig; in een mooie ceremonie bedankt u elkaar voor mooie jaren, die u elkaar reeds gegeven heeft en belooft elkaar opnieuw trouw in voor- en tegenspoed! Een mooi en origineel moment om uw oorspronkelijk huwelijksfeest opnieuw, misschien dit keer nog feestelijker, over te doen!

Locaties Sems

Sems

Leeuwarden (Friesland)

VOOR ELKE GELEGENHEID Bij sems kan je voor elke gelegenheid terecht. Wat je ook te vieren hebt of welke andere aanleiding je ook maar bedenkt. We hebben alles in huis en onder één dak, dus we kunnen snel schakelen en je altijd op maat bedienen. Om zomaar een paar suggesties te doen: Je hebt je aanstaande schoonouders voor het eerst op bezoek en wilt graag met hen uit eten gaan én een goede indruk maken… U wilt een dierbare vriend die veertig wordt verrassen met een kookworkshop… Het is hoog tijd voor een klassenreünie en die moet luister bijgezet worden… Je wilt een stel goeie vrienden trakteren op een bijzondere wijnproeverij… U gaat (eindelijk) trouwen met de liefde van uw leven en wilt dat in stijl vieren… De zaak bestaat tien jaar en daar wilt u graag op een feestelijke manier bij stilstaan, zowel met uw medewerkers als beste relaties… U wilt gepast afscheid nemen van uw oudste medewerker, iemand van het eerste uur… Vergaderen met de afdeling sales mag best eens op een smaakvolle locatie… Uw personeel heeft de afgelopen maanden ongelooflijk hard gewerkt en mag weleens in het zonnetje gezet worden… Of u nu privé of zakelijk een bijzondere ochtend/middag/avond/ dag wilt beleven: sems is altijd de juiste keuze! Zowel ons Restaurant, als ons wijncafé als onze "boven" zijn beschikbaar voor events. Om te trouwen in Leeuwarden maak je een afspraak bij Sems; ‘s Middags je gasten ontvangen in een sfeervolle ambiance met een heerlijke kop koffie, op dezelfde locatie het ja-woord geven aan je geliefde, daarna met iedereen een toast uitbrengen op de toekomst en samen met je echtgenoot of echtgenote de bruidstaart aansnijden… Het kan allemaal bij sems! Sterker nog: je kunt bij ons ook een smaakvolle receptie houden, heerlijk dineren en een bruisend feest geven. De hele dag is in te vullen zoals u dat wilt!

vanaf 5 tot 500 personen
Laad meer resultaten

Dat je een meester bent in het organiseren van evenementen, nemen we graag aan. Maar kan je je doelgroep in Nederland ook blijven verrassen met verfrissende eventlocaties? Salino.be zet voor jou alles op een rijtje. Met onze eenvoudige zoekfuncties vind je in een handomdraai een trouwlocatie met catering, een meeting ruimte voor 100 gasten of een idyllische seminarielocatie. En vele andere inspirerende eventlocaties in Nederland! Je kan zelfs een efficiënt visueel overzicht krijgen van alle eventlocaties in de geselecteerde regio. En dat is niet alles… Salino.be heeft nog veel meer in huis om jouw event ideaal te laten verlopen. Zeker met jouw organisatieskills erbij!

Volg ons op Instagram