Styled Shoot - In Brugge, een Wedding Elopement Story

Styled Shoot - In Brugge, een Wedding Elopement Story

Styled shoots

26/11/2021

Samen met heel wat top huwelijksleveranciers realiseerde wedding planner Davy Achten van Alle Gebeure een nieuw project in hartje Brugge. Ontdek de huwelijkstrend van het moment en droom mee weg van de prachtige beelden.

Een droomhuwelijk in het Venetië van het Noorden

Een uitzonderlijk romantisch én uniek huwelijk op één van Europa’s mooiste plaatsen? Een weekend of midweek vol verrassingen en pure luxe? Een beleving zoals er maar weinig zijn in huwelijksland? Begin maar te dromen, want het kan!

Een team van Belgische top huwelijksleveranciers bundelde recent de krachten om romantische elopements en intieme weddings in hartje Brugge waar te maken. Meteen dé huwelijkstrend van het moment.

Denk aan een verblijf en gastronomisch diner in een vijf-sterren hotel, een persoonlijke huwelijksceremonie op de Brugse Reien, een rondrit op de paardenkoets in het historische stadscentrum, een prachtige foto- en videoreportage en zoveel meer.


 

   

   

 


Een droomweekend met jullie tweetjes of met de mensen die jullie het allerliefste zien? De keuze is aan jullie, want zowel een elopement als een intiem huwelijk met beperkt aantal gasten hebben in corona-tijden hun waarde bewezen. Terug naar de essentie van jullie liefde en dat in een luxueus en romantisch kader.Een weekend om “U” tegen te zeggen, en beelden die nadien nog dagenlang laten wegdromen.

  

   

  

Het concept -meteen uniek in België- bevat alles waar jullie van dromen. Jullie stellen zelf jullie ideale huwelijksbeleving samen. Je team van professionals staat voor jullie klaar om alles vlekkeloos te laten verlopen. Van wedding planner tot florist en hair & make-up artist, elk van hen maakt jullie droom in het mooie Brugge voor jullie waar.Sta jij ook aan de start van de organisatie van je huwelijksfeest? Neem dan zeker een kijkje op Salino. Je vindt er de beste huwelijksleveranciers voor alle onderdelen van je huwelijksfeest!

Start de organisatie van je trouwfeest hier:

Mijn huwelijksfeest


Sta Leveranciers die meewerkten aan deze shoot:

Fotograaf en videograaf: Lux Visual Storytellers

Locatie: Hotel Heritage

Wedding planner: Alle Gebeure

Bloemen: VIVA Blooming

Make-up en hairstyling: Lauren Bracke

Trouwjurk: Ayanne

Trouwkostuum: Tailored by C

Schoenen bruid: Atelier Content & Moments by Content

Schoenen bruidegom: Chris Vos - Original Shoes

Drukwerk: Lenka Calligraphy

Ceromoniespreker/storyteller: Merveil

Juwelen: Elisa Lee

Trouwdecoratie & design: Picobello

Paardenkoets: Hippo - Brugse Koetsiers

Bootje: Rederij Venetië van het Noorden

Koppel: Donatella Moreels & Benjamin Hoste


Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Lux Visual Storytellers
Ook interessant

Een trendy foodtruck op jouw feest, hoeveel kost dat nu eigenlijk?

Tips en Trends

Een tuinfeest in de winter? Zo doe je dat!

Inspiratie