Tips en Trends
Viel jullie huwelijksfeest 2020 ook in het water? Zijn jullie ook teleurgesteld? Ontdek dan het nieuwe concept van ISO800: de Love Letter Video. Een liefdesbrief aan mekaar, uitgesproken in een romantische video. Een bevestiging dat jullie liefde sterker is dan de Corona epidemie!
Inspiratie
Trouwdag verplaatsen of niet? Kevin en Nathalie kozen voluit voor een minimony en beleefden een magische dag. Lees hier hun verhaal
Inspiratie
Trouw jij in de komende maanden? Ken jij iemand die trouwt? Of moest jij je huwelijksfeest jammer genoeg al uitstellen? Ben jij ook in de war door de onduidelijke maatregelen die de overheid heeft opgelegd? Help ons duidelijkheid te krijgen! Maak een einde aan de verbijsterende beperkingen
Voor vele trouwkoppels staat er achter hun huwelijksfeest in 2020 een groot vraagteken. Hoe kan je nog veilig een trouwfeest organiseren? Ben je op zoek naar een romantisch alternatief voor jullie huwelijksfeest? Wat dacht je van een minimony met vervolgfeest in 2021!
Tips en Trends
In ons dossier 'trouwen in tijden van corona' geven we jou een overzicht van de meest gestelde vragen van bruiden en trouwkoppels. Wil jij je feest re-organiseren en coronaproof maken? Of stel jij je feest liever uit naar 2021? Lees alle tips en inspiratie in dit artikel.
Inspiratie
Plannen jullie binnenkort te trouwen? Maar is corona een grote pretbederver van jullie huwelijksfeest? No worries, Salino organiseert speciaal voor jullie een gratis live webinar om al jouw vragen over de re-organisatie van je trouwfeest te beantwoorden. Schrijf je snel in!

Laat je inspireren

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram