Downloadables: vergeet niets!

Een tijdlijn om je trouwfeest in goede banen te leiden, een overzicht voor de tafelverdeling, een leuke playlist of originele kinderaktes? Wij maakten voor jullie alle nodige downloadables!

Check onze downloadables

Onze laatste artikels

Tips en Trends
De perfecte feestlocatie vinden is een leuke zoektocht, maar niet altijd even simpel als het lijkt. Wij helpen je graag op weg met 3 nuttige tips en 30 handige vragen die je dichter bij jouw perfecte feestlocatie brengen.
Inspiratie
Een feest in de winter? Za-lig! Denk maar aan de koude die je verdringt met knusse dekentjes en gezellige vuurkorven.
Tips en Trends
Hoe maak je van een saaie feestzaal de bijzondere, persoonlijke trouwlocatie van je dromen? Met de juiste decoraties en een paar slimmigheidjes. 10 ultieme tips vind je in dit artikel!
Real weddings
Het introliedje van Super Mario, het Disney-verhaal van de robotjes Wall-e & Eve, … Annelies en Jorryd toonden hun gedeelde liefde voor gaming duidelijk op hun huwelijk. Samen met de paarse tinten die gebruikt werden, was dit een heel warm en persoonlijk huwelijksfeest.
Tips en Trends
Een appje hier en daar. Vandaag de dag bestaat er voor alles wel een app. Ben je verloofd en volop plannen aan het maken voor jullie grote dag? Ook dan kan je beroep doen op enkele handige en leuke apps! Benieuwd?
Tips en Trends
Bij een perfecte huwelijksdag hoort een perfecte huwelijksfotograaf. Hoe herken je een professionele fotograaf en waar let je op bij het kiezen? We geven je enkele tips en tricks mee zodat je de juiste keuze maakt.

Downloadables

Laat je inspireren

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram