Welke trouwlocaties kozen de koppels van 'Blind Getrouwd'? Ontdek het hier!

Welke trouwlocaties kozen de koppels van 'Blind Getrouwd'? Ontdek het hier!

Tips en Trends

12/02/2019

Hebben jullie net zoals 1 miljoen andere Vlamingen naar Blind Getrouwd gekeken? Dan zag je vast ook dat de trouwfeesten van de kersverse koppels prachtig waren. Door de gezellige gasten en goede sfeer, maar natuurlijk ook door de leuke locaties waar hun feest plaatsvond. 

Check hieronder waar de koppels van Blind Getrouwd hun trouwdag vierden en ontdek alles over de locaties op Salino.be

P.S. Ook jaloers op de huwelijksreizen van de koppels van Blind Getrouwd? Neem deel aan onze Grote Huwelijksenquête en maak kans op een gelijkaardige reis met Eliza was here! 

Annelies en Joris: De Serre (Antwerpen)

Dit knappe koppel trok met hun gasten naar De Serre. Deze trouwlocatie in het hartje van Antwerpen is dé plek bij uitstek om de liefde te vieren, lekker te eten en de beentjes los te dansen. 


Ontdek alles over De Serre

Tim en Elke: Mozaic (Antwerpen)

Hier vroeg Tim zijn mooie vrouw Elke nog eens 'Wil je met me trouwen' (zo romantisch!): de hippe locatie Mozaic in het noorden van Antwerpen. Dé plek om supergezellig te tafelen op de balkonnetjes, goed te dansen en vooral te genieten van het gezelschap tijdens je trouwfeest.



Ontdek alles over Mozaic

Joke en Stijn: Gaston (Gent)

Joke en Stijn vierden hun eerste ontmoeting én huwelijk met hun gasten op de dromerige locatie Gaston. Koppels die graag in de stad Gent trouwen, van een vleugje vintage houden en heerlijk eten belangrijk vinden - dit is jullie place to be!



Ontdek alles over Gaston


Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp



Ook interessant