3 babyborrelideeën om all the way te gaan

Inspiratie

A new baby in town? Dat moet gevierd worden! Een babyborrel is de uitgelezen kans om je familie en vrienden te laten kennismaken met jullie kleine wonder. Ben je geen fan van de standaard babyborrels? Ontdek samen met ons enkele leuke alternatieven!


Sip & see in de vroege avond

Bij de klassieke babyborrel op zondagmiddag hoort traditiegetrouw allerlei zoetigheid. Taarten in allerlei kleuren en vormen, cupcakes met de naam van de baby, homemade cookies en dit alles vergezeld met een heerlijke koffie en een glaasje bubbels om af te sluiten.

Maar wat dacht je van een hartig alternatief? Een apéro in de vroege avond met een foodtruck waarbij je gasten komen sippen en see’en en jullie baby is nog steeds het onderwerp om over te praten. Ontdek hier ons ruim aanbod van foodtrucks en hier onze babyborrellocaties.


Beken kleur en bepaal de sfeer

Zo fris als munt of zo cosy als chocolade. Het is hipper dan ooit, je babyborrel van A tot Z in eenzelfde thema/sfeer aankleden. Van je uitnodiging tot de decoratie op je uitgekozen locatie.

Heb je voor het geboortekaartje en doopsuiker een bepaald thema? Trek dit door naar je babyborrel en geef er een leuke schwung aan. Nog geen idee welk thema je zou kiezen voor de aankondiging van je kleine spruit? Je vindt hier onze partners die je ongetwijfeld kunnen helpen.


Een zomers ontbijt

Plan je een babyborrel in de zomer? Wat dacht je van een op en top zonnig ontbijt? Begin met een oranje sinaasappelsapje, een geel omeletje, wat zonnige kaas en maak van je ontbijt of babybrunch een gezellige en zomerse ochtend! Ook je decoratie kan perfect aangepast worden aan je zonnige thema ;)

Maak van het eerste feestje van je pasgeboren baby een gezellig moment waarbij je zelf ook geniet! Heb je één van bovenstaande ideeën gebruikt voor jouw babyborrel of heb je zelf nog leuke ideeën? Laat het ons zeker weten!

Deel dit artikel:

E-mail Facebook Pintrest

Downloadables

Ontdek onze downloadables om je baby- of kraamfeest te organiseren.

Check onze downloadables

Ook interessant

3 tips & 30 handige vragen bij de zoektocht naar jouw perfecte feestlocatie

Een wonderlijke winter met een foodtruck

Volg ons op Social Media

Stuur jouw Real Wedding in!

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram