Sip & celebrate! Ontdek de meest unieke apero bars voor jouw event.

Sip & celebrate! Ontdek de meest unieke apero bars voor jouw event.

Inspiratie

04/04/2024

Foto: De Bubbelbar

Het is apero tijd! Het zonnetje schijnt en dat vraagt om een gezellig samenzijn met een heerlijk glas bubbels, een verrassende cocktail of een verfrissend biertje. Denk je eraan een apero event te organiseren voor je vrienden, familie of medewerkers? Dan is een mobiele drankenbar met unieke concepten dé way to go voor jou. Of je nu een intieme aperitief, of een grote receptie plant, een goede drankentruck is een absolute must-have voor elk feest. Van sprankelende champagnebars tot unieke cocktailtrucks, in deze deze blogpost delen we onze top zes favoriete apero bars die onmisbaar zijn op jouw feest. Dus haal die zonnebril tevoorschijn, laat de zonnestralen binnen en maak je klaar om te genieten van je knaller van een event met je favoriete drankje in de hand! 


Plan je bedrijfsevent met Salino


1. De Bubbelbar

Wil jij je gasten verrassen met een glaasje bubbels en een stijlvolle retro-champagnebar? Of je nu op zoek bent naar een apero truck voor een familiefeest, opendeurdagen, huwelijk of een verjaardag, De Bubbelbar schenkt met veel charme elk glaasje bubbels uit. Bieden jullie je genodigden graag lekkere, verse en aangepaste hapjes aan bij het glaasje champagne? Ook daarvoor kan je bij De Bubbelbar terecht. 




Bekijk nu onze topselectie van cava en champagnebars


2. Amivino

Afkomstig van ‘amigo’ en ‘vino’, staat deze apero bar ‘amivino’ voor het samen genieten van een glaasje wijn onder de vrienden. Je kan bij deze drankentruck terecht als je op zoek bent naar een bar die champagne, wijn en cocktails serveert, maar ook … zalige oesters! Wesley opent met plezier tal van verse oesters op locatie! Ook tapas kunnen als versnaperingen geserveerd worden. 



3. Sloktail

Ontdek de unieke Cocktail & Mocktail truck voor jouw event! Deze mobiele bar biedt een breed scala aan zowel alcoholische cocktails als alcoholvrije mocktails. Bij Sloktail staat kwaliteit en versheid centraal, wat niet alleen te proeven is in de drankjes, maar ook te merken is aan de professioneel opgeleide cocktailshakers die deze pareltjes voor jou bereiden. De unieke rode drankenwagen voegt bovendien een extra vleugje charme toe aan je feest.



4. Slurp

“Champagne, cocktails and oysters. What more do you need?” Als deze drievuldigheid jouw definitie is van een geslaagde aperitief, dan is Slurp jouw apero bar bij uitstek. Bij Slurp wordt er dus niet alleen aan drankjes geslurpt, maar ook aan hun unieke oesters! Slurp wordt door Salino klanten aangeraden voor hun “verfijnde cocktails en creatieve oesters”. Je vraagt je wellicht af: "Wat zijn creatieve oesters?" Slurp transformeert hun hoogwaardige oesters tot meesterwerken met Tuna Nori Caviar bites, octopus carpaccio, rundstartaar met truffel en parmezaan, of Pork belly Hoisin. Dankzij hun flexibele formules kan je bij Slurp terecht voor zowel intieme recepties als grote feesten.



Ontdek ons breed aanbod aan cocktail drankentrucks


5. Goldie - Brouwerij De Bock

Als je liever van een biertje geniet tijdens de receptie, dan is er geen betere keuze dan Goldie - Brouwerij De Bock. Goldie schenkt hun eigen bekroonde bieren: Remi, Desideer en Korneel. Deze bieren behoren tot de top van de wereld en ze brengen ze rechtstreeks naar jouw locatie, waar je ze uitgebreid kunt proeven en ervaren! Naast hun assortiment aan bieren, biedt deze mobiele bar ook andere dranken aan, zoals frisdrank, wijnen en cava, op basis van jouw voorkeur. Met hun vintage Volkswagen T2 uit 1968 komen ze naar je toe, sluiten ze hun mobiele tapinstallatie aan, en kan het feest beginnen!




6. Bartruck Solo-Slim

Ben je op zoek naar een aperitiefbar die alles kan aanbieden om bij al je gasten een glimlach te toveren? Bartruck Solo-Slim biedt een uitgebreid assortiment aan cava, wijn, frisdranken, bier, cocktails, mocktails en koffie aan. Dat is pas volledige ontzorging! 



Vind je ideale drankentruck op Salino! 



Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp



Ook interessant