Shake it up met onze cocktail specialisten!

Shake it up met onze cocktail specialisten!

Inspiratie

04/08/2021

In een vorig artikel kon je op onze blog enkele heel originele recepten voor de leukste cocktails ontdekken. (Lees hier nog eens na) Zo'n cocktails kan je voor een speciale gelegenheid zelf klaarmaken, maar je kan natuurlijk ook een professional naar jouw feest laten komen ...

Zo kan je zelf extra genieten van je feest en van je cocktail en weet je zeker dat je gasten verwend zullen worden met de heerlijkste drankjes. Maar waar vind je nu zo'n cocktailwonder? Op Salino natuurlijk !

Maak kennis met onze cocktail specialisten! (En niet te vergeten, we hebben het evengoed over de non-alcoholische varianten van deze fantastische feeststarters - de mocktails!)

Miraeus cocktails

Ben je op zoek naar een origineel aperitief? En wil je die klassieke toog wel eens vervangen door een fancy cocktailbar? Miraeus Cocktails voorziet al het nodige! Het cocktail-en drankenassortiment kan je zelf selecteren, als je wilt met hulp van gekwalificeerde mixologists. Want kwaliteit en productkeuze zijn voor elk event concform de hoogste standaarden en elke cocktail zal met veel oog voor detail worden geserveerd door gekwalificeerde bartenders. Alle bartenders hebben dan ook een opleiding genoten bij de European Bartender School. En om het jou helemaal gemakkelijk te maken kan Miraeus Cocktailsj ook de klassieke drankencatering (bier, wijn en frisdranken) voor hun rekening nemen.

Booze Bazar

Elk feest begint met een goed glas en Booze Bazar weten perfect wat daar in moet! De homemade cocktails van Booze Bazar zijn echte eyecatchers op je event. Van heerlijk pittige negroni’s, zoete mojito’s met een twist tot verfijnde gin and tonics. Altijd kwalitatief, hip en met verse producten. Niet alleen de geserveerde cocktails, maar ook de hippe mobiele bar of de cocktail caravan van Booze Bazar zullen op jouw feest in het oog springen. 

Een bezoekje van Booze Bazar is bovendien gemakkelijk geregeld. Jij doet alleen het leuke werk: de drankjes uitkiezen. Zij doen al de rest. Geen opkuis, geen overschot, geen kopzorgen. Gewoon een leuk feestje!

Thirst

'I have mixed drinks about my feelings' - Thirst biedt full service specialty bars aan, perfect passend in jouw event sfeer. Dat zit in hun DNA. Het team van Thirst houdt er van om de ideale selectie dranken voor jou event uit te denken en te serveren. Cocktails en Mocktails, aangepast aan elke gelegenheid. Van 's werelds bekendste klassiers, met een vleugje kracht en originaliteit tot het ontdekken van de rock & roll nieuwigheden

Mocktailz

Ben je BOB van dienst? Of heb je gewoon even geen zin in alcohol? Hou je van zorgeloos genieten? Even alles vergeten? Je laten meevoeren in nostalgie?

Stop de tijd voor heel even! The Bootlegger Bar zorgt voor een rustieke setting, op volstrekt unieke wijze. Een eigenwijs antwoord op de steeds sneller draaiende wereld. Proef van de overheerlijke verse huisgemaakte mocktails en cocktails, val achterover in hun leuke meubeltjes, sluit je ogen en geniet!

Samen met het team van Mocktailz stel je het perfecte evenwichtige aanbod aan dranken samen. Wens je een unieke drank op jouw event? Dan gaat Mocktailz hier voor jou naar op zoek! 


Nog op zoek naar jouw ultieme cocktail -bar of -foodtruck? Neem dan zeker een kijkje op Salino!


Cocktail Foodtrucks                                         Cocktail Cateraars


Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Ook interessant

5 tips om je allerbeste feest te organiseren

Tips en Trends

Ben jij een echte bierliefhebber? Organiseer je feest dan in één van deze brouwerijen.

Inspiratie