Voorbij matchmaking: Salino’s topservice valt in de smaak!

Voorbij matchmaking: Salino’s topservice valt in de smaak!

Inspiratie

08/11/2023

Voor bedrijven gaat Salino nog een stapje verder!

Je was al bekend met Salino als de ultieme bron voor eventleveranciers, maar wist je dat we met Salino nog een stapje verder gaan voor bedrijven?

Organiseer je een bedrijfsevent, dan zijn we graag jouw persoonlijke Event Matchmaker. We bieden jou een uitgebreide service aan voor het samenstellen van jouw foodtruck bedrijfsevent. Of je nu enkele foodtrucks wilt boeken of streeft naar een op maat gemaakt business event exclusief voor jouw bedrijf, wij maken het waar!


Organiseer je bedrijfsevent met Salino 


Klantgetuigenis: Salino's succesverhaal bij Van Genechten

In de onderstaande video kan je zien hoe we dit hebben georganiseerd voor de grote familiedag van Van Genechten Packaging. Het was een event voor 1000 genodigden met heel veel Salino partners en een indrukwekkende logistieke organisatie. Dit vormde een geweldige uitdaging, maar bovenal zorgde het voor vele vrolijke gezichten. Vergeet zeker niet om de video te bekijken!




Wat mag je van ons verwachten?

  • Met meer dan 800 vertrouwde leveranciers in ons assortiment, matchen we jou persoonlijk met de meest ideale eventpartners.
  • We presenteren je graag een op maat gemaakt voorstel. Mocht dit voorstel niet volledig aan je verwachtingen voldoen, dan nemen we met plezier de tijd om het aan te passen totdat het precies aan jouw wensen voldoet.
  • Wij regelen de boekingen van je foodtrucks en andere leveranciers en zijn het aanspreekpunt voor al je vragen. Onze zorgvuldige communicatie met alle partijen zorgt voor een vlotte en vlekkeloze organisatie.
  • Wij ontzorgen jou zodat jij kan genieten, ook tijdens het event. Wij zijn verantwoordelijk voor de communicatie, offertebeheer en administratieve rompslomp, waardoor jij je geen moment druk hoeft te maken.


Met Salino gaan we dus verder dan matchen, we creëren ervaringen die blijven hangen. Een magisch moment om van te genieten, want de perfecte match zorgt voor meer feest! 


Laat je begeleiden




Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Ook interessant