Onze laatste artikels

Tips en Trends
Een appje hier en daar. Vandaag de dag bestaat er voor alles wel een app. Ben je verloofd en volop plannen aan het maken voor jullie grote dag? Ook dan kan je beroep doen op enkele handige en leuke apps! Benieuwd?
Tips en Trends
Bij een perfecte huwelijksdag hoort een perfecte huwelijksfotograaf. Hoe herken je een professionele fotograaf en waar let je op bij het kiezen? We geven je enkele tips en tricks mee zodat je de juiste keuze maakt.
Tips en Trends
Een goede voorbereiding is de basis voor een straf en succesvol feest! Deze voorbereiding kan je vormgeven in een draaiboek en checklist. Geen idee hoe hieraan te beginnen? Wij helpen je alvast op weg!
Tips en Trends
Een huwelijk voorbereiden vraagt veel organisatie, planning en daarbij komen dan ook nog eens de nodige emoties. Wil je op jullie mooiste dag geen zorgen aan je hoofd? Kies dan voor een ceremoniemeester. Nog niet overtuigd? Lees dan verder!
Tips en Trends
Jullie trouwdag écht helemaal herbeleven? Dat kan! Meer en meer trouwkoppels laten hun Grote Dag vastleggen op video, waardoor ze als het ware een 'aftermovie' krijgen van hun eigen feest. In dit artikel vind je 5 must see videografen!
Tips en Trends
Of je nu gaat trouwen, afgestudeerd bent, je verjaardag gaat vieren of een babyborrel geeft: je feest verdient het om er mooi uit te zien! Decoratie en ideeën vind je natuurlijk op onze blog, maar hier stellen we je graag voor aan het summum van decoratie... de flowerwall!

Onze laatste downloadables

Salino Kinderakte voor hippe jongens

Kinderakte voor hippe jongens

Downloaden
Salino Baby predictions: leuk spel op je babyborrel!

Baby predictions: leuk spel op je babyborrel!

Downloaden
Salino Baby Wishlist

Baby Wishlist

Downloaden

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram