Tips en Trends
Een geslaagd personeelsfeest maakt je bedrijf sterker en werknemers gelukkiger. Ben je niet helemaal overtuigd van de voordelen van een personeelsfeest? In dit artikel vind je enkele redenen, waarom een personeelsfeest een echte meerwaarde is voor jouw bedrijf!
Tips en Trends
De communie- en lentefeesten staan weer voor de deur. Ben jij dit jaar ook de fiere ouder van een communicant? Dan begin je de stress van de organisatie van het feest wellicht te voelen. Om je bij deze organisatie te helpen, stelden we voor jullie de ultieme communiefeest checklist samen.
Tips en Trends
Foodtrucks zijn niet langer enkel voor festivals: je kunt ze namelijk ook inhuren voor op jouw eigen feest.! Huur een foodtruck en neem jezelf veel werk uit handen. Ben jij nog niet helemaal bekend met het concept van de foodtruck? Wij zetten de 5 grootste voordelen voor je op een rijtje.
Inspiratie
Een personeelsfeest is een belangrijk middel om je bedrijf gezond te houden. Bedrijfsfeesten motiveren medewerkers, brengen ze samen en zorgen voor plezier. Maar bij de organisatie van een personeelsfeest komt veel kijken. Wij vertellen je alvast 6 dingen die je zeker niet mag vergeten.
Tips en Trends
Je huwelijksfeest is het grootste feest van je leven. Daarom wil je dat alles klopt: de ceremonie, de decoraties, het eten, de jurk, het trouwkostuum, de stijl. Maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Doe inspiratie op met de huwelijksfeest trends voor 2020!
Inspiratie
Je zoon of dochter mag communie doen! Daar hoort een mooi feest met een unieke touch bij. Kies daarom voor een foodtruck op het communiefeest van je kind. Het is gezellig, lekker en praktisch! Laat je inspireren en kijk mee naar vijf populaire foodtrucks voor op jouw communiefeest.

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram