Inspiratie
Het coronavirus betekent voor jullie een heel stressvolle periode. Moet je je huwelijk nu al verzetten? Hoe doe je dat dan en naar welke datum verzet je het feest best? Lees ons advies over hoe we samen van jullie huwelijksfeest nog steeds de mooiste dag van jullie leven maken.
Tips en Trends
Het grote feestseizoen is in aantocht. Helaas zorgt het corona virus voor veel chaos en nog meer vragen. Zal je feest kunnen doorgaan? Moet ik mijn trouwfeest verzetten? Wat met ons communiefeest? Wij proberen je op al deze vragen een zo goed mogelijk antwoord te bieden.
Tips en Trends
COVID-19 en feesten. Twee woorden die niet samen in één zin passen. Het coronavirus raakt de eventsector recht in het hart met massa’s annulaties en nog meer onzekerheden. Daarom start Salino vandaag een Facebook community om vragen en bezorgdheden over feesten en events te beantwoorden.
Inspiratie
Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor jullie huwelijksfeest? Een locatie met geschiedenis en een stoere insteek? Trouw dan in een oud fabrieksgebouw! In dit artikel zetten we voor jou vijf fantastische fabrieksgebouwen op een rij!
Tips en Trends
Door de drukte op kantoor is het je helemaal ontgaan: het jaarlijkse personeelsfeest. Aan jou de taak om in recordtijd een bedrijfsevent te organiseren! Er kunnen meerdere redenen redenen zijn waarom je last minute een bedrijfsevent moet organiseren. Maar hoe pak je dat concreet aan?
Tips en Trends
Veel bedrijven zetten zich in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen; een duurzaam bedrijfsfeest past helemaal in dat plaatje. Lees hier meer over hoe jij een duurzaam bedrijfsfeest kan organiseren!

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram