Onze laatste artikels

Tips en Trends
Hoe maak je van een saaie feestzaal de bijzondere, persoonlijke trouwlocatie van je dromen? Met de juiste decoraties en een paar slimmigheidjes. 10 ultieme tips vind je in dit artikel!
Real weddings
Het introliedje van Super Mario, het Disney-verhaal van de robotjes Wall-e & Eve, … Annelies en Jorryd toonden hun gedeelde liefde voor gaming duidelijk op hun huwelijk. Samen met de paarse tinten die gebruikt werden, was dit een heel warm en persoonlijk huwelijksfeest.
Inspiratie
Het jaar is bijna aan zijn einde en een nieuw jaar breekt weer aan! Iedereen heeft hard gewerkt en dat moet gevierd worden onder de collega's. Maar hoe pak je dat nu aan, de organisatie van zo'n personeelsfeest?
Inspiratie
België. Waar iedereen wel graag eens geniet van een terrasje, goed gezelschap, lekker eten en drinken. Maar het aanbreken van de winter hoeft zeker niet te betekenen dat we buiten geen lol meer kunnen trappen. Jawel, ook in koudere tijden kunnen tuinfeesten een succes zijn.
Tips en Trends
Of je nu een verjaardag, een housewarming of een babyborrel plant, een feest organiseren vraagt altijd enige voorbereiding. Schrik om iets te vergeten? Wij helpen je graag verder.
Inspiratie
A new baby in town? Dat moet gevierd worden! Een babyborrel is de uitgelezen kans om je familie en vrienden te laten kennismaken met jullie kleine wonder. Ben je geen fan van de standaard babyborrels? Ontdek samen met ons enkele leuke alternatieven!

Onze laatste downloadables

Salino Kinderakte voor hippe jongens

Kinderakte voor hippe jongens

Downloaden
Salino Baby predictions: leuk spel op je babyborrel!

Baby predictions: leuk spel op je babyborrel!

Downloaden
Salino Baby Wishlist

Baby Wishlist

Downloaden

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram