Moodboards
Een stijlvol Halloween-diner: hoe doe je dat? Laat je inspireren door pompoenen, warm oranje, vleermuizen en spinnen.
Een adventure park en outdoor teambuilding activiteiten, dat was het startpunt voor Yannick en zijn vader om uiteindelijk te komen tot het Kokima Eventkasteel. Een veelzijdige eventlocatie waar een losse sfeer en gezelligheid centraal staan.
Inspiratie
Organiseert u binnenkort een seminarie? Op zoek naar een inspirerende locatie in Antwerpen? Wij sommen in dit artikel de 5 opvallendste seminarielocaties in Antwerpen voor u op.
Moodboards
De herfst is meer dan koudere temperaturen en regen. Het kan ook een prachtig seizoen zijn om je huwelijksfeest te organiseren. Ben je daar nog niet van overtuigd? Dan overhalen we je wel met de prachtige beelden in dit moodboard.
Tips en Trends
Je wilt starten met de organisatie van je feest of evenement en hebt ervoor gekozen om te werken met één of meerdere trendy foodtrucks. Een super leuk idee!
Maar je stelt je nog steeds de vraag ‘wat kost een foodtruck nu eigenlijk?’
Moodboards
Aan het eindje van je huwelijksfeest geef je je gasten misschien graag een klein aandenken aan jullie mooie dag. Wil je ideetjes opdoen voor originele bedank cadeau'tjes? In dit moodboard geven we je graag inspiratie voor een aantal DIY projectjes.

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram