Voor vele trouwkoppels staat er achter hun huwelijksfeest in 2020 een groot vraagteken. Hoe kan je nog veilig een trouwfeest organiseren? Ben je op zoek naar een romantisch alternatief voor jullie huwelijksfeest? Wat dacht je van een minimony met vervolgfeest in 2021!
Tips en Trends
In ons dossier 'trouwen in tijden van corona' geven we jou een overzicht van de meest gestelde vragen van bruiden en trouwkoppels. Wil jij je feest re-organiseren en coronaproof maken? Of stel jij je feest liever uit naar 2021? Lees alle tips en inspiratie in dit artikel.
Inspiratie
Plannen jullie binnenkort te trouwen? Maar is corona een grote pretbederver van jullie huwelijksfeest? No worries, Salino organiseert speciaal voor jullie een gratis live webinar om al jouw vragen over de re-organisatie van je trouwfeest te beantwoorden. Schrijf je snel in!
Inspiratie
Zal jouw huwelijksfeest in de winter plaatsvinden? Dat is een geweldig idee, want een winters huwelijk heeft enorm veel charme. Zijn jij en je partner momenteel op zoek naar de meest geschikte locatie? In dit artikel tonen wij je alvast 6 inspirerende locaties voor jouw winter wedding!
Tips en Trends
Hebben jij en je geliefde jullie huwelijksfeest moeten verplaatsen wegens COVID-19? Denken jullie er nu over om jullie bruiloft te verplaatsen naar de winter? In dit artikel geven wij je alvast 5 tips om van jullie zomerbruiloft een winterbruiloft te maken.
Tips en Trends
Ontelbare Vlamingen hebben hun feestplannen de afgelopen weken drastisch moeten herzien of uitstellen vanwege het coronavirus. In deze onzekere tijden ben je misschien geneigd je feestplannen af te blazen. Nochtans zijn er goede redenen om je organisatie verder te zetten. Lees ze hier.

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram