Inspiratie
Trouwdag verplaatsen of niet? Kevin en Nathalie kozen voluit voor een minimony en beleefden een magische dag. Lees hier hun verhaal
Inspiratie
Trouw jij in de komende maanden? Ken jij iemand die trouwt? Of moest jij je huwelijksfeest jammer genoeg al uitstellen? Ben jij ook in de war door de onduidelijke maatregelen die de overheid heeft opgelegd? Help ons duidelijkheid te krijgen! Maak een einde aan de verbijsterende beperkingen
Inspiratie
Plannen jullie binnenkort te trouwen? Maar is corona een grote pretbederver van jullie huwelijksfeest? No worries, Salino organiseert speciaal voor jullie een gratis live webinar om al jouw vragen over de re-organisatie van je trouwfeest te beantwoorden. Schrijf je snel in!
Inspiratie
Zal jouw huwelijksfeest in de winter plaatsvinden? Dat is een geweldig idee, want een winters huwelijk heeft enorm veel charme. Zijn jij en je partner momenteel op zoek naar de meest geschikte locatie? In dit artikel tonen wij je alvast 6 inspirerende locaties voor jouw winter wedding!
Inspiratie
Het coronavirus betekent voor jullie een heel stressvolle periode. Moet je je huwelijk nu al verzetten? Hoe doe je dat dan en naar welke datum verzet je het feest best? Lees ons advies over hoe we samen van jullie huwelijksfeest nog steeds de mooiste dag van jullie leven maken.
Inspiratie
Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor jullie huwelijksfeest? Een locatie met geschiedenis en een stoere insteek? Trouw dan in een oud fabrieksgebouw! In dit artikel zetten we voor jou vijf fantastische fabrieksgebouwen op een rij!
Inspiratie
Een feest in de winter? Za-lig! Denk maar aan de koude die je verdringt met knusse dekentjes en gezellige vuurkorven.
Inspiratie
Het is tegenwoordig écht onmisbaar op elk event: een fotobooth! Samen zot doen, leuke foto's maken, meteen afdrukken en meenemen naar huis, wij vinden een fotobooth een echte meerwaarde op elke feest! Ontdek in dit artikel de leukste fotobooths in Vlaanderen!
Inspiratie
Ze fleuren elk feest op: bloemen! Een must op jouw event dus. Een flowercrown, flowerwall, corsage, bloemstukken op tafel of een bruidsboeket: geen idee is te wild voor de bloemisten die we in dit artikel voor jou verzamelden!

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram