Onze laatste artikels

Tips en Trends
De perfecte feestlocatie vinden is een leuke zoektocht, maar niet altijd even simpel als het lijkt. Wij helpen je graag op weg met 3 nuttige tips en 30 handige vragen die je dichter bij jouw perfecte feestlocatie brengen.
Tips en Trends
Het is een van de belangrijkste ingrediënten van een geslaagd bedrijfsevent: goede catering. Catering is niet langer bijzaak op je bedrijfsevent, het is letterlijk de smaakmaker! Doe inspiratie op met deze 8 catering events.
Tips en Trends
Veel bedrijven zetten zich in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen; een duurzaam bedrijfsfeest past helemaal in dat plaatje. Lees hier meer over hoe jij een duurzaam bedrijfsfeest kan organiseren!
Tips en Trends
Een geslaagd personeelsfeest maakt je bedrijf sterker en werknemers gelukkiger. Ben je niet helemaal overtuigd van de voordelen van een personeelsfeest? In dit artikel vind je enkele redenen, waarom een personeelsfeest een echte meerwaarde is voor jouw bedrijf!
Inspiratie
Een feest in de winter? Za-lig! Denk maar aan de koude die je verdringt met knusse dekentjes en gezellige vuurkorven.
Tips en Trends
Je team heeft iets te vieren, je hebt een nieuw product of gelanceerd of je zamelt geld in voor het goede doel? Allemaal goede redenen om een bedrijfsevent te organiseren. Hoe je er juist aan begint en waarop je allemaal moet letten? Dat lees je hieronder.

Onze laatste downloadables

Salino Kinderakte voor hippe jongens

Kinderakte voor hippe jongens

Downloaden
Salino Baby predictions: leuk spel op je babyborrel!

Baby predictions: leuk spel op je babyborrel!

Downloaden
Salino Baby Wishlist

Baby Wishlist

Downloaden

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram