Dit zijn de 5 opvallendste seminarielocaties in Antwerpen

Dit zijn de 5 opvallendste seminarielocaties in Antwerpen

Inspiratie

18/10/2017

Organiseer je binnenkort een seminarie? Op zoek naar een inspirerende locatie in Antwerpen? Wij sommen in dit artikel de 5 opvallendste seminarielocaties in Antwerpen voor jou op. 

1. Barcelona Meeting

Hangar 26 is een prachtige locatie waar vooral het fenomenale zicht op de Schelde een blikvanger is. In dit beschermde erfgoed aan de Rijnkaai, vinden we Barcelona Meeting, een referentie op blak van seminaries in Antwerpen.

Barcelona Meeting combineert ruime parkeergelegenheid, een moderne inrichting en gastgerichte, professionele service met een indrukwekkende locatie voor een succesvol seminarie.



2. Blue Point

Blue Point Antwerpen business center ligt in een groene en rustige omgeving, op 10 minuten van Berchem station. Met zijn 25 verschillende zalen in een klassiek en indrukwekkend complex biedt Blue Point ruimte voor evenementen tot 600 deelnemers.

Catering op maat, tal van audio-visuele mogelijkheden en diverse openlucht ruimten, waaronder een prachtig dakterras, maken van Blue Point een pareltje om te vergaderen en seminaries of anderen evenementen te organiseren.

3. De Groene Jager

De Groene Jager is een 18de eeuwse kasteelhoeve volledig omgeven door groen. Salons De Groene Jager heeft héél wat troeven om er een geslaagde bijeenkomst van te maken: vlot bereikbaar, een eigen parkeergelegenheid met plaats voor meer dan 90 wagens, verschillende (combineerbare) zalen en een grote tuin met heel wat mogelijkheden,

Geniet tussen het vergaderen door van de groene omgeving en parktuin. De Groene Jager is dan ook dé locatie voor jouw seminarie als je rust en groen zoekt.

4. Friday

Friday is een verborgen parel in Antwerpen. Achter de authentieke gevels van de Lange Leemstraat in Antwerpen, vind je de hippe Co-workspace "Friday". Deze locatie is geschikt voor kleinere seminaries tot 30 personen.

De polyvalente ruimte grenzend aan de binnenplaats, voorzien van mooie parketvloeren en uitgerust met alle multimedia is dé geschikte plaats voor jouw productvoorstelling, vergadering, workshop of brainstormsessie.

5. DIVA Diamant Museum

Met twee polyvalente ruimtes, een uniek dakterras en binnenkort een vernieuwde binnentuin, met de vaste tentoonstelling 'DIVA, a Brilliant Story' en de boeiende tijdelijke tentoonstellingen heeft DIVA Diamant Museum werkelijk alles in huis om jouw event te laten schitteren.

Midden in het historische centrum van Antwerpen, wat de locatie nog unieker maakt!


Alle seminarielocaties

 


Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp



Ook interessant