Deze leuke geboortekaartjes moet je gezien hebben

Inspiratie

Een kindje op komst? Dan wil je de geboorte van het kleintje natuurlijk aankondigen met een mooi geboortekaartje. Onze partner Fin en Stip is toevallig gespecialiseerd in geboortekaarten, wenskaarten en originele extra's. Scandinavische eenvoud, speelse objecten en originele kleurencombinaties: dit zijn de troeven van het 100% Belgische label. 


Iets wat mooi is vormgegeven, maakt de wereld een stukje mooier en laat mensen dromen. Dat is de motivatie van Fin en Stipto make life beautiful.


Alle ontwerpen zijn uniek, zorgvuldig bedacht en uitgewerkt. En ze werken met duurzame en ecologische materialen. Fantastisch, toch? We maakten een selectie van de 3 leukste geboortekaartjes: met dieren, geïnspireerd door de natuur en leuke patroontjes. Check ze allemaal hieronder!


1. Met dieren






2. Geïnspireerd door de natuur



3. Leuke patroontjes


Deel dit artikel:

E-mail Facebook Pintrest

Downloadables

Ontdek onze downloadables om je baby- of kraamfeest te organiseren.

Check onze downloadables

Ook interessant

Deze 5 fish foodtrucks moet je leren kennen!

Feesten in een monument: bij deze locaties kan het!

Volg ons op Social Media

Stuur jouw Real Wedding in!

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram