Vragen over het organiseren van een Coronaproof feest of event? - 'Lees hier de COVID-19 veiligheidsmaatregelen'

REAL WEDDING - Het intieme Coronaproof trouwfeest van Stefania en Sandro

REAL WEDDING - Het intieme Coronaproof trouwfeest van Stefania en Sandro

Real weddings

12/08/2021

Stefania en Sandro zijn intussen 8 jaar samen. Hij had al een dochter van 13 jaar en samen hebben zij een zoon van 5 jaar. Op 2 juni 2019 werd Stefania door Sandro ten huwelijk gevraagd en op 22 Mei 2021 was het dan eindelijk zover .... hun trouwdag. Maar ook in mei golden er nog heel wat Corona restricties. We zijn dan ook benieuwd welke invloed dit op het trouwfeest van dit mooie koppel heeft gehad en hoe zij hiermee om gingen. Lees met ons mee!

    


Hoe heeft Corona de plannen van jullie huwelijksfeest gewijzigd?

Stefania: "Hoewel ik niet echt een Bridezilla ben geweest, was het door Corona toch wel even stressen omdat vele dingen die we gepland hadden, niet konden doorgaan. Zo wilden we na de misviering een receptie houden op het kerkplein. Omdat dit niet mocht, hebben we voor een alternatief gezorgd. We deelden aan alle aanwezigen goodiebags uit met een flesje cava, een glas en enkele hapjes. 

En niet enkel Corona gooide roet in het eten, maar ook de regen had een grote invloed onze dag. Door de aanhoudende regen konden we geen foto's maken met de familie en bruidsmeisjes. Gelukkig hadden we een super fotograaf en mochten we een maand na de trouw onze kledij nog eens aantrekken, zijn we opnieuw naar de kapper geweest en gingen we naar het mooie Thor Park voor onze trouwfoto's 2.0.

Door de regen zijn er daarnaast nog enkele zaken 'letterlijk' in het water gevallen. Onze geplande picknick met de familie, de first-look foto's in het steegje tegenover ons thuis, maar ook ons tuinfeest. We hadden zoveel 'Pinterest' decoratie gemaakt. Nadien bleek gelukkig dat al deze zaken onze trouwdag niet beter of slechter gemaakt hadden!"

    


Heeft dit alles jullie gevoel over jullie trouwdag veranderd?

Stefania en Sandro: "Ja, ik denk het eigenlijk wel. En dan in positieve zin! Onze dag was een dag vol liefde. En die regen? Eerlijk ... mijn man en ik hebben geen regen gevoeld. We hadden een glimlach op ons gezicht van 's morgens tot 's avonds! Het was een prachtige dag! 

Volgend jaar op 21 mei 2022 volgt nog ons grote trouwfeest. Daar kijken we ook erg naar uit. Zo heb ik mijn trouwkleed 3 keer kunnen aandoen. Wie kan dat zeggen ... ? En ook onze vrijgezellen en huwelijksreis hebben we nog te goed.

Onze gasten waren ook super enthousiast over het trouwen in Corona tijden. Tot dat dag van vandaag krijgen we hier nog steeds veel complimentjes over. Wij zijn dus heel blij dat we het gewoon hebben laten doorgaan en niet hebben uitgesteld."

                     


Op welke locatie ging jullie trouwfeest door? Waarom kozen jullie voor deze locatie?

Stefania en Sandro: "Ons trouwfeest dit jaar ging door in een tent in onze tuin. Door Corona waren we beperkt in het aantal uitgenodigden, maar het was zo een zalige dag! Dit hadden we nooit verwacht. Heel intiem, we konden iedereen onze aandacht geven en het belangrijkste : we hebben er zelf erg van genoten!

Volgend jaar als we net een jaar getrouwd zijn, hebben we ons trouwfeest in de feestzaal Watt17 in Heusden met de rest van de familie en vrienden."

    


Heb je nog een tip of advies voor bruidjes/bruidegommen-to-be?

Stefania: "Maak je geen zorgen of het zal regenen of niet. Bij ons heeft het de hele dag geregend en dat heeft ons niet gestoord. Hierdoor hebben we alleen enkele foto’s in de regen kunnen maken met ons twee op de trouwdag zelf. Gelukkig klaarde het ‘s avonds op. Maar onze fotograaf heeft een slecht-weer-garantie, waardoor we een maand later de fotoshoot met de hele familie hebben kunnen overdoen. Allemaal gezellig terug naar de kapper, laten schminken, trouwkleren terug aandoen :-)

Ik kan ook iedereen aanraden om zo intiem te trouwen. Ik hoorde in het verleden vaak : 'Probeer te genieten, want die dag vliegt om!' of ' Ik heb niets van het eten kunnen proeven'. Dat was bij ons echt niet het geval. Wij hebben echt genoten van het begin tot het einde, ook van ons lekker eten."Zin om ook zo'n mooi, intiem trouwfeest te organiseren? Dat kan! 


Start met het plannen van jouw feest via SalinoLeveranciers die meewerkten aan dit huwelijk:

Fotograaf: Valeriya Photography

Trouwjurk: Enzoani

Kostuum bruidegom: Wellens Men

Bloemist: Joseph Reichelt by Bloemenhuis Sabine


Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Ook interessant

Een bijzondere trouwtrend: “The First Look”

Tips en Trends

Elopement weddings ook bij ons aan een opmars bezig

Inspiratie