Trouwfeest re-organiseren wegens corona? Schrijf je in voor ons webinar!

Inspiratie


Plannen jullie binnenkort te trouwen? Van harte proficiat!

Is corona daarentegen de grote pretbederver van jullie huwelijksfeest? Lees dan zeker verder!


Corona en trouwfeesten? Twijfel troef! Steeds meer koppels kiezen voor zekerheid en verplaatsen alvast hun trouwfeest. Slim, maar hoe pak je zoiets best aan? En hoe geef je toch nog een leuke invulling aan jullie oorspronkelijke datum?

Of wil jij je huwelijksfeest kost wat kost dit jaar laten doorgaan, dan zit jij wellicht ook met heel wat vragen. Zal je rekening moeten houden met veiligheidsmaatregelen? Wat met het passen en afhalen van je trouwkleed? Wat zijn de mogelijkheden voor een huwelijksfeest onder blote hemel of in kleiner gezelschap?


Bij Salino voelen we een groeiende vraag naar heldere en inspirerende antwoorden. En dat is helemaal terecht natuurlijk!

Daarom organiseert Salino op donderdag 14 mei, van 20:00 tot 21:00u een gratis webinar met professioneel weddingplanner Sophie Ickmans en haar collega Armando Diva van Art of Events. Tijdens het webinar beantwoordt Sophie al jullie vragen en geeft ze tal van tips & tricks om jullie huwelijk succesvol te re-organiseren.

Heb je specifieke vragen? Voeg ze dan zeker toe aan het inschrijvingsformulier! De meest voorkomende vragen komen sowieso aan bod. In de resterende tijd voorzien we ook nog een Q&A.


Schrijf je hier in voor het webinar


Ook in deze onzekere periode is Salino graag je trouwe party partner. Uitstel is geen afstel, jullie droomdag komt er. Zeker weten!Deel dit artikel:

E-mail Facebook Pintrest

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram