Waarom bloemen elk feest af maken

Waarom bloemen elk feest af maken

Inspiratie

28/04/2021

Een stukje groen, een paar bloemen op de tafels of een flowercrown: bloemen zijn dé finishing touch van elk feest(je). Ontdek hier de 5 redenen waarom én bij wie je terecht kan voor de mooiste realisaties!

 

1. Add some colour to your party!

Of je nu een groot trouwfeest geeft of een gezellig verjaardagsfeest, bloemen fleuren en kleuren gegarandeerd elke ruimte op.


Chou Fleur maakte deze wondermooie creaties!

 

2. Een echte personal touch

Heel wat andere mensen gaven hun feest waarschijnlijk al in de zaal waar jij je feest geeft. Daarom is het leuk de ruimte een personal touch te geven. En hoe beter dan met mooie planten en bloemen? Bloeiend en kleurrijk – niemand zal jouw feest ooit vergeten!


Wauw! Prachtig, toch? MiFleur zorgt op elk feest weer voor de mooiste bloemen.

 

3. Bloemen en planten zijn super fotogeniek

Bloemen kunnen misschien geen ‘Cheese’ roepen wanneer er een foto wordt getrokken, maar dat hebben ze ook helemaal niet nodig, aangezien ze zo al fotogeniek genoeg zijn! Bloemen en planten hier en daar zorgen ervoor dat niet enkel de ruimte opgefleurd wordt, maar dat ook je foto’s achteraf extra kleurrijk zijn. Ga je graag nog een stapje verder, dan kan je zelfs een flowerwall of -boog van bloemen voorzien! Inspiratie genoeg!


Deze foto's van LOTS Flower Art doen ons echt wegdromen... van een droomfeest!

 

4. De mogelijkheden = oneindig

Vrolijke tafeldecoratie met bloemen, een flowerwall, bloemenboog, trouwboeket, flowercrown, bloemstukken of corsages: bloemisten luisteren graag naar jouw ideeën om jouw dromen waar te maken.


Bij Viva Blooming weten ze hoe bloemen een feest naar een hoger niveau kunnen tillen. Deze realisaties zijn prachtig, toch!

 

5. Plant power!

Greenery blijft hip en trendy, en wij zien waarom! Groene elementen zorgen voor een natuurlijke touch. Wij vonden de ideale plantpartner, namelijk Faek – Plant Your Event!


Voor deze prachtige realisaties ben je bij Faek aan het goede aders! 

 

Bekijk onze volledige selectie bloemenleveranciers hier!


Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Faek - Plant your event
Ook interessant

Ben jij een echte bierliefhebber? Organiseer je feest dan in één van deze brouwerijen.

Inspiratie

8 voordelen van een professionele fotograaf

Inspiratie