WEDDING EDITORIAL Een destination bridal shoot aan de Adriatische Zee

Styled shoots

Vorige zomer trok het team van Lux Visual Storytelling naar Italië, waar de streek Puglia de thuisbasis was voor hun bridal fotoshoot ring.

Schijnbaar oneindige olijfboomgaarden en goudzwarte rotskust, verborgen, pittoreske dorpjes en imposante steden vol geschiedenis: deze ongerepte streek in de hak van de Italiaanse laars blijft verrassen. ‘Wij gingen erheen en ervoeren de regio als een streling voor het oog, en zeker voor onze cameralens,’ vertelt het Lux-team ons.

Ze trokken naar verschillende karaktervolle plekken in Puglia, die aanvoelden als een inspirerende zomerse oase. Hun reis startte in de B&B Masseria Moroseta, waarna ze naar de stad Polignano a Mare trokken, verder doorreisden naar Matera, om te eindigen in Terme di Santa Cesarea. Ze kwamen op de meest serene plekken, konden foto's nemen in sprookjesachtige stadjes en charmante vissersdorpjes, beklommen rotsachtige kustlijnen en sliepen tussen de cactussen en olijfbomen sunnywine_glasscactus.

En nu verwennen ze ons met het knappe resultaat... heart_eyes

Scroll door dit artikel en laat je meevoeren naar het warme en romantische Italië en het reisverhaal van Lux Visual Storytelling!Ontdek alles over Lux Visual Storytellers


Foto's: Lux Visual Storytellers

Trouwjurken: Ayanne, Reformation en Olvi’s 

Schoenen: Madam Marie 

Locaties: Masseria Moroseta

Juwelen: Nele Braet Jewelry 

Deel dit artikel:

E-mail Facebook Pintrest

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram