Weddingapps maken het je gemakkelijk!

Tips en Trends

Big Days - Events Countdown

Tel je de maanden, weken en dagen al af? Volkomen normaal! Om in stijl af te tellen kan je beroep doen op een countdown-app. Geef jullie trouwdatum op, voeg een mooie afbeelding van jullie beiden toe en you’re ready to countdown! Plaats af en toe een leuke update online voor je familie en vrienden, ze zullen ongetwijfeld mee aftellen met jullie!

Ontdek de app        


Wedding planner by wedbox

Tijdens de voorbereidingen zal je merken dat er heel wat belangrijke beslissingen genomen moeten worden. Om een handig overzicht te bewaren kan je gebruikmaken van een checklist. In de ‘Wedding planner’ app heb je een overzicht van belangrijke beslissingen die je moet nemen en wanneer je idealiter bepaalde dingen in orde brengt, zoals bijvoorbeeld het versturen van je save the date. Go ahead en plan er op los!

Ontdek de app 


Pinterest

Dé app bij uitstek als je een huwelijk aan het plannen bent. Pinterest is je ideale ‘partner in crime’ wat betreft inspiratie. Inspiratie voor de aankleding van de zaal? Of zoek je nog een bruidsjurk? Maak wedding bords aan in je account en pin als nooit tevoren!

Ontdek de app


Etsy


Zoek je unieke en handgemaakte spulletjes? Dan is Etsy je place to be. Wereldwijd gaan creatievelingen aan de slag om de mooiste accessoires en andere decoratieve items te maken en te verkopen. Een mooi gadget voor de trouwringen? Een welkomstbord om je gasten welkom te heten op je feest? Ongetwijfeld vind je je ding op Etsy.

Ontdek de app    


Headspace


Dag in, dag uit ben je aan het plannen wat betreft jullie grote dag. Maar af en toe kan het ook geen kwaad je hoofd even leeg te maken én eens niet bezig te zijn met jullie grote dag. De app Headspace biedt je een dagelijkse portie ontspanning en meditatie aan! Enkele minuutjes weg van de wereld om je nadien weer volop te focussen!


Ontdek de app    


The Guest


Je kent het wel, alle genodigden maken foto’s en filmpjes maar het bruidspaar krijgt deze beelden niet te zien. Om dit materiaal te verzamelen en te delen met iedereen is er een handige app, The Guest. Hier voeg je alle gasten toe en zij kunnen op hun beurt al hun foto’s en video’s toevoegen die ze gedurende jullie dag maken. Wat betreft beeldmateriaal dat niet gezien mag worden? Alles is zichtbaar voor iedereen… Een gewaarschuwd man is er twee waard ;)


Ontdek de app

Deel dit artikel:

E-mail Facebook Pintrest

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram