"So Much Music to Experience!"

Ervaring met hopen en recht vanuit het hart

Verschillende combinaties mogelijk

Swingende, funky en jazzy tunes

Vanaf 330 euro | Muziek & entertainment

15 jaar geleden zag Los Bandos het levenslicht. Het drietal besloot om op een eigen(wijze) manier smaakvolle liedjes, Pop of Rock, Jazz Standards tot Cubaanse en Braziliaanse traditionals te arrangeren en spelen op een 'eigen’ manier!

Én met succes! Al die jaren zijn ze te horen in alle uithoeken van het land.

Hein, Vincent en Kjell zorgen voor smaakvolle, fijne, sfeervolle en leuke muziek op evenementen en feesten en laten het publiek genieten van hun unieke repertoire.

Omdat je naast "never too much music" ook "never too much bandos-leden" kan hebben, staan er naast de heilige drievuldigheid ook drie vrouwen ( Tess, Noor en Kathy) paraat om het geheel nog meer charme en warmte te geven. 


So Much Music to Experience:

  • The Power of the Piano Trio
    Bij elk nummer vertrekken pianist, bassist en drummer op muzikaal avontuur. Een reis doorheen een song. Ze delen emotie, plezier, verdriet en geluk met hun publiek. Eerlijk en oprecht en vaak met een flinke portie humor.
  • The Beauty of the Voice
    De stem is de spiegel van de ziel. Het opent de geheimen van elk lied en toont de ware emoties, verborgen achter de woorden. Tess neemt je mee naar het hart van elke song.
  • The Battle of the Ladies
    Tess, Noor en Kathy. Drie dames, drie temperamenten. Hun zielen dansen in woorden doorheen elke song. Opgewekt en licht. Glimlachend en met humor. Met een traan en tristesse. Drie stemmen in kleurrijk contrast en zalige harmonie.  


Contacteer hen voor jouw feest de vibe te geven die het verdient!

Gelegenheden

Baby- of Kraamfeest
Communiefeest
Trouwfeest
Verjaardagsfeest
Huwelijksjubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminar / Congress
Productpresentatie
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Bedrijfsuitje

Types

Zanger(es)

Muzikant

Werkgebieden

In de provincies: Limburg (NL), Noord-Brabant, Zeeland

Volg ons op Instagram